Business

Restaurant Westervoort

Ben je op zoek naar een restaurant Westervoort of in de omgeving van Westervoort? Dan zit je bij restaurant de Nieuwe Tijd aan het juiste adres. Restaurant de Nieuwe Tijd heeft verschillende wereldgerechten die je kunt proberen in een fijn, warm en sfeervol restaurant.

Restaurant de Nieuwe Tijd is een ideaal restaurant om samen te komen met vrienden, familie en collega’s. Met vriendelijk en professioneel personeel zorgen zij ervoor dat je met een ervaring rijker naar huis gaat.

Je kan er terecht voor verschillende gerechten afkomstig uit allerlei windstreken van de wereld. Zo kan je er bijvoorbeeld Japanse sushi krijgen, verse zalmfilet uit Noorwegen, poké bowls uit Hawaii en zelfgemaakt Italiaans schepijs.

Wat staat er nog meer op het menu?

Bij restaurant Nieuwe Tijd kan je zelf bepalen wat je wilt eten en in welke volgorde je dat wilt doen. Het is namelijk een lopend buffet waarbij je zelf kan bepalen wat je eet en wanneer. Wil je traditioneel beginnen met een voorgerecht, hoofdgerecht en dessert of ga je het omgooien en begin je met een dessert gevolgd door een hoofd en voorgerecht? Aan jou de keus!

Waar kan je dan uit kiezen?

Je kan kiezen uit verschillende gerechten. Zo kan je kiezen uit verschillende variaties sushi, kan je Fine Clair oesters krijgen van de Seafood bar en kan je voorgerechten krijgen als rundercarpaccio en warme soepen.

Voor de warme gerechten heb je verschillende keuzes. Je kan kiezen van de A la carte, kleine warme gerechtjes, je kan gaan wokken of je kan van de teppanyaki en grill wat kiezen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *